blanco.original

Matt Sleeps (Slaapdeals)

Verzending

Wat is de verzendtijd van mijn levering?
De verzendtijd van je levering verschilt per artikel:
- Matrassen en Toppers worden verzonden binnen 6 werkdagen
- Boxsprings worden verzonden en geinstalleerd binnen 6-7 weken

Verzending
De boxspring wordt gratis geinstalleerd in je slaapkamer. Zodra je boxspring gereed is neemt installatiebedrijf Montrieurs telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor plaatsing. Wil je de boxspring liever later geleverd krijgen? Geen probleem dan kun je dit aangeven bij de installateur.

Let goed op dat de boxspring door het trappengat past mocht je op een verdieping wonen. Past je hoofdbord niet, dan zijn daar kosten van €50,- aan verbonden om het hoofdbord weer retour mee terug te nemen. Past de boxspring niet, dan kost dit €75.

Matt Sleeps kan overal in Nederland gratis installeren, met uitzondering van de Waddeneilanden. Woon je op de Waddeneilanden? Dan kan Matt Sleeps het afgeven bij een speciale vervoerder naar keus. Woon je op de weilanden? Neem dan contact op met Matt Sleeps via: ah@mattsleeps.com

Matrassen t/m 160x200 en Toppers worden geleverd door PostNL of DHL. De dag voor levering ontvang je een track trace code. Het 180x200 matras wordt geleverd door transporteur Dynalogic.

Is het mogelijk om een aflevertijdstip te kiezen?
Zodra je boxspring gereed is neemt installatiebedrijf Montrieurs telefonisch contact met je op om een afspraak in te plannen voor de plaatsing. Wil je de boxspring liever later geleverd krijgen dan kun je dit aangeven bij de installateur.

Door welke transporteur wordt mijn artikel(en) geleverd?
Matrassen t/m 160x200 en Toppers worden geleverd door PostNL of DHL. De dag voor levering ontvang je een track trace code. Het 180x200 matras wordt geleverd door transporteur Dynalogic. Boxsprings worden geleverd door installatiebedrijf Montrieurs

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn gratis.

Ontvang ik een bevestigingsmail?
Je ontvangt van ons een bevestigingsmail met je aankoop van Matt Sleeps.

Ontvang ik een Track & Trace code?
Zodra Matt Sleeps jouw pakket aan de bezorgservice heeft overhandigd, ontvang je een track & trace van je pakket(ten) zodat je het pakket kunt volgen. Op de dag van de bezorging zal je nog extra informatie ontvangen over de levertijd.

Ik heb geen Track & Trace ontvangen, wat nu?
Als je geen T&T code hebt ontvangen binnen de gestelde levertijd is het product nog niet verzonden. Bij verdere vragen over de T&T kun je contact opnemen met de klantenservice van Matt Sleeps op mailadres: ah@mattsleeps.com

Ik heb een foutief adres /e-mail / telefoonnummer doorgegeven in mijn bestelling wat moet ik nu doen? 
Neem zo snel mogelijk contact op de klantenservice van Matt Sleeps via ah@mattsleeps.com

Ik heb het product online besteld, maar zie hiervan af. Hoe kan ik mijn bestelling annuleren en mijn geld terugontvangen?

  • Zo lang je bestelling nog niet is verzonden, kun je je bestelling nog annuleren. Neem hiervoor contact op met de Matt Sleeps via ah@mattsleeps.com
  • Heb je al een e-mail gehad met een verzendbevestiging of een Track & Trace code, dan is annuleren helaas niet meer mogelijk. Wil je het product toch niet meer ontvangen, dan kun je de bestelling aan de deur weigeren of de bestelling retour sturen.

Wat is de garantie?
Op de Matt Boxspring heb je 25 jaar garantie op veer- en framebreuk van de boxspring.

Kan ik een factuur ontvangen? 
Ja het is mogelijk om een factuur te ontvangen. Stuur een e-mail naar ah@mattsleeps.com om een factuur op te vragen.

Klachten over de afhandeling door de leverancier?
Neem direct contact op met de klantenservice van Albert Heijn. Albert Heijn zal contact opnemen met de leverancier betreft jouw klacht.

Ik heb andere vragen zoals productinformatie of m.b.t. leveren en retourneren. Waar kan ik deze stellen?
Product specifieke vragen of vragen over levering, annulering en retour kunnen gesteld worden aan de klantenservice van Matt Sleeps op ah@mattsleeps.com

Retourneren

Wat zijn de retourvoorwaarden?
Matrassen en Toppers kunnen binnen 14 dagen kostenloos worden geretourneerd. Meld je retour aan via: https://www.mattsleeps.com/nl/retour

Voldoet de boxspring bij installatie niet aan je verwachtingen? Geen zorgen. Dan nemen de installateurs de boxspring direct na de installatie weer mee retour en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Wil je het na installatie retour sturen dan valt het onder de 14 dagen bedenktijd maar zijn er wel kosten aan verbonden.

Binnen hoeveel dagen kan ik het product retour sturen?
Matrassen en Toppers kunnen gratis gertourneerd worden binnen 14 werkdagen na levering.
Boxsprings kunnen worden geretourneerd, maar hier zijn kosten aan verbonden.

Wat is de kostenindicatie van een product retourneren?
Matrassen en Toppers kunnen kostenloos worden geretourneerd.

Voldoet de boxspring bij installatie niet aan je verwachtingen? Geen zorgen. Dan nemen de installateurs de boxspring direct na de installatie weer mee retour en krijg je het volledige aankoop bedrag terug. Wil je het na installatie retour sturen dan valt het onder de 14 dagen bedenktijd maar zijn er wel kosten aan verbonden.

Hoe retourneer ik mijn artikel?
Retouren kunnen worden aangemeld op de volgende website: https://www.mattsleeps.com/nl/retour

Mijn product is defect/beschadigd, wat nu?
Dat is niet de bedoeling natuurlijk! Stuur in dit geval je bestelnummer en een foto met uitleg naar onze klantenservice. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Algemene vragen
Wat is de instaphoogte?

De instaphoogte, van de Matt Boxspring, is 57 cm inclusief het Matt matras. Wil je een hogere instap dan adviseert Matt Sleeps om een Matt Topper er bij te bestellen

Welke certificaten heeft de boxspring?
Al het gebruikte textiel en fabrikanten die betrokken zijn bij de productie zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd. Dit zorgt voor een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie van de boxspring.

Contact
Contact opnemen met de klantenservice, kan via onderstaande gegevens:
E-mail: ah@mattsleeps.com
Handelsnaam: Matt Sleeps
Website: https://www.mattsleeps.com
Adres:  Hannie Dankbaarpassage 14, 1053 RT, Amsterdam
Kamer van Koophandel:  64147681
BTW nummer:  NL04060623